1. Lej første gang og tilmeld dig et begynder kursus.

Fordelene er indlysende: 1. Du får kendskab tiludstyr i god kvalitet og kan derefter vurdere, hvilket prisleje dit eget udstyr skal ligge i.

2. Godt begyndt er halvt fuldendt. Du får kort gennemgå det udstyr og det setup du skal bruge til undervandsjagt. Når du har godt styr på grejet vil du blive introduceret til jagtområder, bundtyper, jagtdybder og sikkerhed i forbindelse med strøm og skibstrafik. Herefter vil du lære lidt om grundlæggende dykkerteknik, vejrtrækning og sikkerhed. Vi kommer ind på hvilke fisk du kan forvente at få på spyddet og hvordan du bærer dig ad med at fange dem.

Derefter går vi ud i samlet flok og kigger efter fisk. Når vi kommer op vil der være tid til at stille spørgsmål og få yderligere tips og tricks med hjem så du hurtigt kan blive en dygtigere undervandsjæger.

 

2. Lyt til andre råd!

 

Læs brugeranbefalinger:

3. Sidst men ikke mindst lær at læse vind & vejr.

Når du planlægger din jagt og inden du smør dig din madpakke: Så indhent informationer fra flere kilder. På Havfisk.dk under "Vejrforhold" er samlet de vigtigste links til DMI, YR.no og ikke mindst Forsvarets Center for Operativ Oceanografi kendt som FCOO.

Så er du godt klædt på i forhold i forhold til Havprognose og Sejladsudsigt - bølger, vind, sigtbarhed - alt hvad du har brug for!.

4. Du kan også læse lidt bøger. På dansk har vi:

"UV-Jagt - en håndbog af Tom Helm". Bogen er fra 2018 og fyldt med links og tips.

Følg Tom på UV Jagt Blog, hvor der er videos, sigtmeldinger og meget mere!. Klik her!

Bogen kan købes via distributør www.sportsbutikken.dk eller i Sportsbutikken.dk,

Nyt i 2019 er Morten Rosenvold's bog. Klik & se mere om indholdet: