Kom godt fra start...


1. Svøm sikkert
Sikkerheden er det vigtigste. Svøm aldrig alene, og svøm ikke i åbent hav, før vandtemperaturen er over 14 grader. Svøm altid i våddragt, som giver dig ekstra flydeevne og holder dig varm. Og svøm langs med og tæt på kysten. Lad være med at svømme ud, hvis der er meget stærk strøm eller høje bølger.


2. Øv dig i at navigere
Øv dig i at kigge op og holde øje med navigationspunkter på din rute, f.eks. bøjer, mærker på land-jorden som bygninger, antenner, træer, eller lign. Kig frem for hvert fjerde armtag.


3. Godt udstyr
En våddragt er nødvendig, medmindre vandet er over 22-23 grader. Det sker yderst sjældent i Danmark. Brug desuden badehætte og gerne i en pangfarve, der er til at få øje på. Du har også brug for svømmebriller, der sidder godt, ikke lukker vand i eller dugger. Gerne med lidt mørke glas, så de beskytter mod solen. Hætte, sokker og handsker i neopren er fantastiske, hvis temperaturen er under 16 grader. Du kan langt bedre holde dig varm. En havtaske gør dig synlig ude på åbent vand og kan desuden bruges til at opbevare telefon, nøgler etc.


Kilde: Instruktør Dennis S. 

EKSEMPLER PÅ PERFEKTE DRAGTER TIL HAVSVØMNING

UMBERTO PELIZZARI LINE -  INNOVATION, PERFORMANCE, DESIGN IN FREEDIVING 

MOMODESIGN er tæt forbundet med F1 og Ferrari. Siden de allerførste 80'er har MOMODESIGN fokuseret på udvikling af idéer og innovative projekter indenfor livsstilstilbehør med et sporty og teknologisk aftryk og med brug af innovative materialer.

Men først, så nyd, hvor elegant et menneske kan bevæger sig i vandet og se alle designs fra UP designlinien.

Dragten UP-W12 & UP-W14 kan købes i 2 og 4 mm. i sportsbutikken.dk via dette link til Up-W1.

Umberto Pelizzari er en italiensk fridykker, almindeligt anset blandt de bedste af alle tider.

Pelizzari har sat verdensrekorder i alle, de dengang eksisterende, discipliner indenfor fridykning.

Se også feature artiklen om Umberto Pelizzari her på Havfisk.dk. Der er her i artiklen henvisning til den smukke film om den fantastiske liv med konkurrencer og venner og konkurrenter.

 

AquaSphere Pursuit er en lækker dragt med god opdrift

AquaSphere Pursuit hendvender sig til begynder svømmeren eller triathleten, som er på jagt efter stabilitet og opdrift i det våde element. Fleksible ærmegab. Godt bengab for en bedre og hurtigere afklædning. Det super fleksible BodyStretch Zone panel på ryggen er forstærket indvendigt på kritiske steder med stort træk. Aquasphere Pursuit tilbyder en rigtig god opdrift og minimeret drag koefficient igennem vandet takket været Yamamoto #38 nanocoatede neoprenpaneler, som variere i tykkelsen fra 2mm op til 4mm afhængig af panelets placering og funktion.

Klik her for flere informationer og/køb!

Toolmaster.dk - Hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, referencer & CMS hosting