Spot et godt sted?

I Danmark er der først og fremmest masser af huler og sprækker som fiskene gemmer sig i. For eksempel er kunstigt udlagte sten et sted, hvor der er masser af huler mellem stenene, kridt bund hvor strømmen tit laver huler eller bare fritliggende sten med sprækker under. Kig efter smalle sund med masser er strøm, pynter og odder, hjørner og gå altid helt ud på spidsen. UV jagt efter torsk på vrag er en specialitet, da de danske farvande er fyldt med vrag og mange af dem holder fine torsk.

Prøv også de mange store læ moler ved de store havne, der går der med garanti masser af torsk og multer.

Hvis du ikke bor i nærheden af nogle af de nævnte steder på nedenstående klik sporkort, så kig på på luftfotos på www.kraks.dk efter de steder hvor der er mørkt og ikke sandfarvet. Steder med mørke markeringer betyder stenrev og tangbevoksning – muligvis muslingebanker. Sådanne steder er altid at foretrække. Kan du finde noget interessant på luftfotoet på eksempelvis www.krak.dk så se at komme i vandet og få det undersøgt. Danmark har over 7000 km kyststrækning og foreløbig er det flere kilometer end der er danske undervandsjægere. I skrivende stund er mit bedste bud at der 5000 undervandsjægere i Danmark (aktive mere end 2 gange årligt). Har du lyst til at stille mere konkrete spørgsmål så er du velkommen på denne Facebookside eller ved at sende en mail.Kan du finde noget interessant på luftfotoet på eksempelvis www.krak.dk så se at komme i vandet og få det undersøgt. Danmark har over 7000 km kyststrækning og foreløbig er det flere kilometer end der er danske undervandsjægere. I skrivende stund er mit bedste bud at der 5000 undervandsjægere i Danmark (aktive mere end 2 gange årligt). Har du lyst til at stille mere konkrete spørgsmål så er du velkommen på denne Facebookside eller ved at sende en mail.Kan du finde noget interessant på luftfotoet på eksempelvis www.krak.dk så se at komme i vandet og få det undersøgt. Danmark har over 7000 km kyststrækning og foreløbig er det flere kilometer end der er danske undervandsjægere. I skrivende stund er mit bedste bud at der 5000 undervandsjægere i Danmark (aktive mere end 2 gange årligt). Har du lyst til at stille mere konkrete spørgsmål så er du velkommen på denne Facebookside eller ved at sende en mail.Find nogle sten, find noget tang (helst ikke ålegræs) og er der nogle strukturer i vandet (bropiller, molebyggerier, vrag, vindmøllefundamenter eller lignende) så vil det ofte være steder hvor man kan få nogle spændende dyk med flere fisk end andre steder.

Vi vil løbende opdatere indholdet af denne side, så send gerne tips til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om gode sport, vrag og eventuelle steder, der ikke mere er gode.

Klik på kort over den landsdel, som du ønsker at udforske gennem ord og videos!

 

                                   ´                                                                             

 

Toolmaster.dk - Hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, referencer & CMS hosting