Ørredpaté med Creme Fraiche dressing og rejer

Ørredpate:

1 kg udbenet og afskindet ørredfilet
½ liter fløde
5 store æg
1 lille spsk salt
1 tsk hvid peber
1 spsk paprika
2 spsk oregano
1 lille spsk Aromat

Fiskekødet hakkes i en kødhakker.
Rør det hakkede kød og de øvrige ingredienser sammen i en skål med en røremaskine.
Massen fordeles i en smurt springform og sættes i ovnen 60 - 75 minutter ved 170 grader.

Dressing:

½ liter Creme Fraiche
1 spsk Aromat
2 - 4 spsk paprika
1 - 1½ tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
Lidt chili

Ingredienserne røres forsigtigt sammen med en gaffel eller en ske.

1 kg rejer
Evt. kaviar

Retten serveres med og ciabattabrød.

Er velegnet til forret. Retten er ret "tung" og ørredpaté af et helt kg ørredfilet, samt 1 kg rejer, giver en temmelig stor portion og er rigeligt som forret til 15 personer.

Dissektionsdug til fisk.

Lav et sjovt og lærerigt projekt med børn – det eneste du skal bruge er en. Kan købes hos sportsbutikken.dk. Her!


Dugen er lavet i holdbart plastmateriale, så du kan skære i fisken direkte på dugen og nemt gøre dugen ren bagefter.

Illustrationerne på dugen gør det nemt at bestemme fiskens organer.

Dissektionsdugen kan bruges igen og igen.
Produktdetaljer:
Materiale: Plast
Størrelse: 60 x 75 cm

 

Alt set hos Sportsbutikken.dk

Nyhedsbrev fra Havfisk.dk