FINNER UP-1 fra OMER by Umberto Pelizzari og MOMODesign er udlånt af Sportsbutikken.dk. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ved ønske om bestilling.

Se Umberto anvende finnerne i praksis og redegøre for designvalg (italiensk).

 Af Peter


Citat: Når man lige åbner pakken, ser man straks finnernes meget specielle udseende. De adskiller sig markant fra alle andre finner, jeg selv har set og prøvet før. Den meget markante fodlomme der består af en blød og en hård del, og så den store vinkel på 29 grader fra fodlommen til finnebladene, får finnerne til at se meget specielle og nærmest futuristiske ud.

 
Fodlommen består som sagt af en blød og en hård del. Omkring foden har den en blød og behagelig del så man meget nemt kan få finnen på. Den sidder ekstremt komfortabelt omkring foden. Resten af fodlommen er af hårdt materiale, så man nemt overfører kraften til finneblad. Det fungerer fantastisk godt. Faktisk fungerer det så godt, at jeg flere gange tænkte, at det føltes som om, jeg ikke havde finner på! De har slet ikke samme modstand i vandet, som jeg plejer at mærke med mine gamle Cressi Gara Modular finner, men alligevel mindst samme fremdrift.


Finnerne er meget bløde og fleksible i vandet, så hvert spark nærmest danner et S. Det føles fuldstændig naturligt, og så ser det pisse fedt ud!

Jeg har ofte haft problemer med ømme muskler i fødder og læg, og endda kramper efter nogle timer i vandet med mine gamle finner. Det har jeg ikke haft antydningen af med disse finner. Så jeg kan på det kraftigste anbefale disse finner, hvis man som mig, har ønske om aflastning af muskler i forbindelse med længere dyk.

 
Det negative er, at de fylder meget. Det et ikke noget problem, hvis de bare smides i bagagerummet i bilen, men hvis de skal pakkes ned i en taske eller bæres langt fra bilen, så ville jeg vælge nogle finner med en mindre vinkel.

Derudover skal man selvfølgelig overveje, om man vil investere så mange penge i et par finner. Det er mange penge, men for mig, har det været det hele værd, da jeg fuldstændig slipper for kramper og ømme og besværede muskler i fødder og læg.

Konklusion: Super fede finner med fantastisk pasform, og som meget nemt overfører kraften fra hvert spark, uden at anstrenge led og muskler.

IKKE SPONSORERET ANMELDELSE.

 

Ønsker du at læse flere objektive brugeranmeldelser?:

Harpun anmeldelser
Finner anmeldelser
Jagtdragt anmeldelser
Ur anmeldelser
Dropvest anmeldelser
Kniv anmeldelser

Læs om Umberto's fabelagtige karriere her på havfisk.dk, her!

Gennem 1990'erne blev Pelizzari berømt for sin sporty rivalisering med den tid øvrige verdens top fridykker, cubanske Francisco "Pipin" Ferreras, oprindeligt en nær ven. Især i No-Limits, pressede Pelizzari og Ferreras hinanden dybere og dybere.Rivaliseringen af ​​Pelizzari og Ferreras blev fokus for 2001 IMAX produktion Ocean Mænd - Ekstrem Dive, instrueret af den kendte under vand fotograf Bob Talbot. Filmen kan ses, her og har du aldrig set den - så læn dig tilbag og nyd mange flotte scener.

Toolmaster.dk - Hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, referencer & CMS hosting