Af Maia

Boganmeldelse her på Havfisk:

"Bogen er bygget op som et interview mellem Herbert Nitsch og Roberto Jelinek, hvor de i løbet af 40 sider kommer rundt om de ting der optager Herbert Nitsch.

Herbert Nitsch er kendt for at dyrke fridykkerdisciplinen no limit der handler om at man bliver trukket ned og trukket op igen ved hjælp af hhv. bly og opdrift. I 2012 gik det galt under et rekordforsøg. ...læs resten af Camilla Salling Olsen's anmeldelse, her!

Købes her!

Stærk underholdende sprogbrug og tips fra erfarne UV-jæger, og læge, Tom Helm Petersen - "UV Jagt en håndbog".

Købes her!

Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog "Vild Mad", hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch.

Købes her!