Af Søren Neubert ejer af Sportsbutikken.dk

Design Din Våddragt

Og lad mig hjælpe dig, da jeg har erfaring med danske og nordiske farvande og temperaturer året rundt. Skal du også/eller mest bruge våddragten i andre verdensdele, så finder vi en løsning, der passer dertil.

Målsætning er at gøre dig i stand til at tilbringe dagen i vandet, selv i de koldeste måneder og steder og mest af alt komfortabelt takket være et perfekt fit til din krop og udvalgte materialer.

Er du ikke helt sikker på, hvilken våddragt der er den rigtige for dig?

Processen med at tage mål sker bedst med kendskab til POLOSUB, da de har deres "læsning" af målskemaet. Efter 20 års samarbejde har jeg lært, at skrive til dem på Italiensk.

Jeg tager ca. 23 mål og i samarbejde finder vi ud om du er typen, der kan lide at forskellige dele af dragten sidder meget tæt. Eller om du har områder, hvor et par centimeter giver bedre fit til netop dig. Den mulighed har du med POLOSUB.

Er du ikke en one-size type af forskellige grunde, så tøv ikke med at hoppe i havet i en våddragt. POLOSUB kan sy til alle kroppe, hvis de bare får dine mål og ønsker præsenteret.

I Sportsbutikken.dk kan du se og ikke mindst føle på de mange dragt tykkelser. Du kan se modeller af de meste anvendte våddragter i Danmark.

Ring 25783697 og lav en aftale med mig. Har du brug for personlig rådgivning og måltagning uden for åbningstid, så finder vi et godt tidspunkt for dig.

NYHED 2020: Vi udsteder gavekort på en oplevelsestime med rådgivning (gratis) og personlig måltagning og handling med POLOSUB.

Se mere på www.Sportsbutikken.dk

#UVjagt #POLOSUB #Våddragt