Sandartfilet med spinat i fad        

               

Denne ret smager ikke specielt meget af fisk og kan krydres efter smag. Retten er let at lave og de fleste kan lide den, så den er også velegnet til folk som egentligt ikke bryder sig specielt meget om fisk.

Udbenede sandartfileter (Torsk, sej eller andre fiskearter med hvidt kød)
Spinat
Revet ost
Krydderier efter smag
Aromat

Udbenede sandartfileter skæres i ca. 1 cm tynde skiver, gerne på langs med fileten.

Der placeres et stykke sandartfilet i fadet, som krydres med Aromat.
Derefter et tyndt lag spinat og en smule revet ost.
Sådan fortsætter man til fadet er fyldt med tynde filetstykker med Aromat, spinat og ost imellem.

Til sidst drysses der krydderier oven på retten, eksempelvis: Salt, peber, hvidløgspulver, paprika, chili eller middelhavskrydderier.

Fadet stilles i ovnen i omkring 40 - 50 minutter ved 200 grader.

Retten serveres med ostecreme, salat og ciabattabrød.

Ostecreme:
30 g Smør
2 Spsk mel
3 Dl mælk
2 spsk Parmesanost
Salt & hvid peber

Smørret smeltes i en kasserolle og melet røres i til en smørbolle.
Mælken tilsættes lidt efter lidt under omrøring.
Parmesanost og krydderier tilsættes og cremen koges godt igennem under omrøring.

Har du dit fangstnet klart? 

Alt set hos Sportsbutikken.dk

 

Nyhedsbrev fra Havfisk.dk