Robert og Søren har sammensat en super spændende aften i Sportsbutikken’s lokaler på Roskildevej 16A. 2620 Albertslund. Kun 100 kr. for billet. Køb her!

Robert og hans familien på fire realiserede drømmen, som mange har, men få tør føre ud i livet. De køber en båd og sejler ud i verden. De vil være væk så længe som muligt. Det bliver til næsten tre år på de store verdenshave, små atoller, laguner, øgrupper og koralrev. En tur, der tager familien halvvejs rundt om jorden med harpunen som vigtig rejsemakker.

Dette foredrag handler om undervandsjagt og fridykning på nogle af verdens bedste og flotteste steder. Undervandsjagt med hajer som følgesvend, og jagten på store og hurtige fisk, som wahoo og tun. Der dykkes dybt, og der fanges mange eksotiske og interessante fisk, som den almindelige undervandsjæger blot tør drømme om. Der er tale om oplevelser med drama og store oplevelser.

Fortalt i billeder, film og malende historier og fortællinger. Robert bringer dig ind i en magisk verden som eventyrer, hvor fiskeri med harpun er en nødvendighed, et eventyr og en verden under vandet.