Af Søren Neubert

Stor og små - her er det største og stærkest!

Er du på jagt efter en taske til UV-Jagt? Så skal du tænke på dit behov.

Der er mange udgaver, kvaliteter og priser.

Der er også muligheden, at gå i det lokale byggemarked...mere om det sidst i artiklen.

 

1) Se et bredt udvalgt af tasker til UV-Jagt  her!

 

2) Skal du have monfinne taske eller taske til UV-rugby / svømning, så er der et godt udvalg, ved klik her!

Eller læs videre og se udvalgte produkter.

Monster Dry Back - Black Moon fra OMER

Lavet i meget slidstærkt matsort PVC med Black Moon finish. Monteret med tørlynlås og ind/ud ventil. Gummi på håndtag og bløde stropper når den bæres på skulderne.

Størrelsen på tasken er 35*35*96,5 cm. / 120 liter. Monster Bag kan købes i Sportsbutikken.dk, klik her!

Ved transport af udstyret bør du vælge en taske som er stor nok til at kunne indeholde alt udstyret, på nær bly og harpun, som bør håndteres separat. Hvis man har blyet i tasken, så vil tasken ofte gå i stykker rimeligt hurtigt. Et godt råd er at vælge en taske som er vandtæt, og som er lang nok til at kunne indeholde et par undervands jagt finner.

Opbevaring/Transport

Man kan også bruge en plastbalje til at opbevarer udstyret i, hvis man klæder om ved bilen når man skal på jagt. En plastbalje er meget solid, men er meget uegnet hvis man skal transporterer udstyret videre fra bilen.

 

 

Harpuntaske

Harpuntasken er en rar opbevaring af harpunen og til transport. Specielt hvis man har flere harpuner med på turen samt evt. ekstra spyd. Harpuntasken er også egnet hvis man rejser. Det kan dog, ved rejser med fly, anbefales at man forstærker tasken indvendigt med et kraftigt kloakrør (den orange model), hvori harpuner og ekstra spyd placeres, da flyselskaberne ikke altid behandler lange tasker pænt. Det er jo så trist, at komme frem med en beskadiget harpun.

Her ses en yderst fornuftig Harpun taske SPORASUB - 170 cm

Et lidt mere sprælsk design finder du i tasken fra OMER, klik her!

 

Har du spørgsmål så ring til os på:

25 78 36 97 eller skriv en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at kunne servicere dig.