Af Maia

2. uger før ferie - mail fra hundekennelen: "Vi stopper fra dags dato med at passe hunde"!.

Den lader vi lige stå lidt. Ferien er booket for 1/2 år siden med betalt ophold. Så her i hele DK's børns skoleferie, så er følelsen er, at ståå med håret i postkassen en passende beskrivelse.

Har du personlige gode erfaringer med hundepassere / kenneler, der passer din hund når du er på ferie? Så del gerne her på bloggen "Hundepasning" - og gerne med links! Mindst 10 andre familier står også ved postkassen. Sommerferien er også i år med hund(e) - med mindre en kær læser kender et eller flere stede i DK - uden tremmer, løbegård og "pengemaskinetankegangen".

 

Så tager du bare den med, tænker du måske? Skiferie med hund på højfjeldshotel er bare ikke en mulighed. Dem, der flyver til syden eller skal på bustur til Østrig kan heller ikke tage Buller under armene og afsted.

 

Vores mangeårige trofaste hundepassere har super god grund til stoppe - så ingen bad feelings der. God vind og ferie!

 

 Vi samler på hundejokes - del gerne på Instagram #bowwowdk! 

Er du på Facebook? Så følg https://www.facebook.com/bowwow.dk/ - hvor der flere gange om ugen er sjove jokes - du kan dele med dine venner!

KØB HER!

Kontaktkortet er et kort alle bør have i sin pung. Hvis du kommer galt afsted, kan folk se på kortet, at der er dyr, der er alene hjemme, så de kan tage sig af dem. Man udfylder kortet med en kontaktperson, der vil tage sig af dyrene.

  Legetøj testet af tigere og bjørne!

Køb på www.bowwow.dk. Klik her, så kommer du

til BOWWOW butik på intetnettet, hvor du kan se alle dyr

i butikken.

 

 

Nyhedsbrev fra Havfisk.dk

Toolmaster.dk - Hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, referencer & CMS hosting